previous arrow
next arrow
Slider

Aanpak

Niet ieder vraagstuk is even concreet. Het is lastig om in een beginstadium direct de vinger op de zere plek te leggen. Wij helpen u verder vanaf het moment dat het nodig is, zodat wij samen met u het vraagstuk concreet en helder kunnen maken. Dit doen wij door uw vraag te vertalen naar een plan van aanpak waarin integraal maatwerk de kern is. Uiteraard maakt een realistische planning hier onderdeel van uit. Om u op ieder gewenst moment te kunnen informeren over de voortgang en realisering van het projectplan, werken wij met vaste contactpersonen.

Lees hieronder wat u van ons kunt verwachten.

ISO-certificering

Wij zijn ISO NEN-EN-9001-2015 gecertificeerd. Dit betekent onder andere dat wij altijd een plan van aanpak opstellen. Ook als uw vraagstuk nog niet concreet is, helpen wij u verder om dit helder te krijgen.

Planning

Het tijdspad is van essentieel belang. Al bij het eerste contact brengen wij dit voor u in beeld door een heldere en realistische planning. Voor de totale looptijd worden de activiteiten per fase van het project uitgewerkt.

Kennispartners

Vaak is er specifieke kennis nodig voor het doorlopen van een project. We zoeken in een vroeg stadium naar relevante kennispartners, zodat zij tijdens het project beschikbaar zijn.

Financieel kader

Zodra we het eens zijn over het plan van aanpak en de planning, ontvangt u van ons een financieel voorstel.

Projectbeheersing

Wij bewaken de realisering van het project in elke fase. Wij volgen de voortgang, evalueren voortdurend de werkwijze, monitoren risico’s en houden in de gaten welk werk nog verricht moet worden. Op die manier kunnen wij tijdig signaleren, binnen de randvoorwaarden werken en een optimaal eindresultaat behalen.

Project -en procesmanagement

Ingrepen en vraagstukken voor de Buitenruimte worden steeds complexer en dient vaak aan brede eisen te voldoen (bijvoorbeeld participatie). Daarom is bedreven project- en procesmanagement onmisbaar bij deze projecten.

Samenwerking en afstemming

Wij hebben gevoel voor de belangen van de (bestuurlijke) processen en belangen.  Een goede afstemming tussen stedenbouw, beheer-en onderhoud afdeling, planeconomie en 3D civiele techniek is de succesfactor voor de optimale inrichting van de Buitenruimte. Daarnaast zijn wij bedreven in het meenemen van de verschillende belangen van betrokken partijen, zorgen wij ervoor dat de input herkenbaar is voor de stakeholders in het ontwerp.